Der Star in der Grillsaison
Συμβουλές και κόλπα

Το αστέρι στην εποχή μπάρμπεκιου

Καθαρισμός ελατηρίου για σχάρα και φούρνους  

Με τις αυξανόμενες θερμοκρασίες την άνοιξη, είναι καιρός να βγάλουμε τις σχάρες από την αδρανοποίηση και να προετοιμαστούν για τη νέα σεζόν. Αυτά είναι συχνά βρώμικα μετά από μια μακρά μη χρήση και χρειάζονται διεξοδικό καθαρισμό. Ο φούρνος έχει επίσης συσσωρεύσει σίγουρα πολλά καμένα υπολείμματα μετά τους χειμερινούς μήνες. Εδώ έρχεται το Σκάφη και καθαριστικό σχάρας από τον Δρ. Κούπα στο παιχνίδι, το οποίο είναι γνωστό για την αποτελεσματικότητα και την φιλικότητα προς το χρήστη. 

 

Τι πρέπει να καθαρίσω μια σχάρα/φούρνο; 

Ορισμένα βοηθήματα είναι απαραίτητα για τον διεξοδικό καθαρισμό της σχάρας και του φούρνου:

  • Προστατευτικά γάντια: Για να προστατεύσετε τα χέρια σας από χημικά καθαριστικά. 
  • Βούρτσες καθαρισμού και σφουγγάρια: Για τη μηχανική αφαίρεση της βρωμιάς. 
  • Χαρτί ή πετσέτες κουζίνας: Για να σκουπίσετε τα διαλυμένα υπολείμματα. 

 

Πώς μπορώ να καθαρίσω μια σχάρα;  

  1. Παρασκευή: Αφαιρέστε τα χοντρά υπολείμματα τροφίμων και τα χαλαρά σωματίδια με βούρτσα σχάρας. 
  2. Ο αιτών το καθαριστικό: Ψεκάστε το Διάρυσμα Φλιτζάνι Γενναιόδωρα στις επιφάνειες που πρέπει να καθαριστούν. 
  3. Αφήνω να απορροφήσω: Αφήστε το μέσο να τεθεί σε ισχύ για 10-15 λεπτά έτσι ώστε να μπορεί να μαλακώσει τα καμένα υπολείμματα. 
  4. Τρίβετε και σκουπίστε: Χρησιμοποιήστε μια βούρτσα ή σφουγγάρι για να αφαιρέσετε τη διαλυμένη βρωμιά. Στη συνέχεια, σκουπίστε με ένα υγρό πανί. 
  5. Ξέπλυμα: Ξεπλύνετε καλά τη σχάρα με νερό και αφήστε το να στεγνώσει. 

 

Πώς μπορώ να καθαρίσω ένα φούρνο;  

  1. Παρασκευή: Αφαιρέστε χαλαρά ψίχουλα και παραμένει από το φούρνο. 
  2. Ο αιτών το καθαριστικό: Ψεκάστε το Διάρυσμα Φλιτζάνι Αρχικά στις εσωτερικές επιφάνειες του φούρνου. 
  3. Αφήνω να απορροφήσω: Αφήστε το μέσο να τεθεί σε ισχύ για 15-20 λεπτά. 
  4. Τρίβετε και σκουπίστε: Χρησιμοποιήστε ένα σφουγγάρι ή βούρτσα για να χαλαρώσετε τη βρωμιά και να σκουπίσετε τα υπολείμματα με ένα υγρό πανί. 
  5. Ξέπλυμα: Σκουπίστε ξανά τις καθαρισμένες επιφάνειες με ένα υγρό πανί για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα του καθαρότερου. 


Υπόδειξη: 

Για να καθαρίσετε καλά το φούρνο σας, πρώτα ψεκάστε τους τοίχους και το πάτωμα με καθαριστικό φούρνου. Στη συνέχεια, βάλτε την ταινία προσκόλλησης στις επεξεργασμένες, ακόμα υγρές επιφάνειες. Ο πράκτορας καθαρισμού μπορεί να λειτουργήσει πιο έντονα κάτω από την ταινία, η οποία θα πρέπει να συμβεί κατά τη διάρκεια της νύχτας. Την επόμενη μέρα αφαιρείτε την μεμβράνη και σκουπίζετε καλά το φούρνο με ένα υγρό πανί ή σφουγγάρι. 

 

 Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίσω τη σχάρα/φούρνο;  

Ο τακτικός καθαρισμός είναι ζωτικής σημασίας για την επέκταση της διάρκειας ζωής της σχάρα και του φούρνου και για την εξασφάλιση της υγιεινής μαγειρέματος: 

  • ψηνω στα καρβουνα: Μετά από κάθε χρήση, πρέπει να πραγματοποιηθεί τραχύς καθαρισμός. Εξαιρετικός καθαρισμός με ισχυρό καθαρότερο σαν τον Δρ. Η κούπα συνιστάται τουλάχιστον κάθε λίγες εβδομάδες κατά τη διάρκεια της σεζόν μπάρμπεκιου. 
  • φούρνος: Εδώ είναι συνήθως αρκετό για να εκτελείται διεξοδικός καθαρισμός κάθε λίγους μήνες, ανάλογα με τη χρήση. Σε περίπτωση εντατικής χρήσης, μπορεί να χρειαστεί συχνότερος καθαρισμός. 

 

Γιατί οι θεραπείες στο σπίτι είναι συχνά η χειρότερη επιλογή  

Πολλοί άνθρωποι ορκίζονται από θεραπείες στο σπίτι, όπως σκόνη ψησίματος, ξύδι ή χυμό λεμονιού για να καθαρίσουν τη σχάρα και το φούρνο. Αν και αυτοί οι παράγοντες μπορούν να απομακρύνουν την ελαφρά ρύπανση, συχνά δεν είναι αρκετά ισχυροί για να απομακρύνουν αποτελεσματικά τα επίμονα, καμένα υπολείμματα. Επιπλέον, οι μύθοι κυκλοφορούν ότι οι θεραπείες στο σπίτι είναι απαλές στην επιφάνεια. Στην πραγματικότητα, αυτά συχνά πρέπει να λειτουργούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και μπορούν να βλάψουν τις επιφάνειες. 

 

ο Διάρυσμα Ribofer και Grill Cleaner προσφέρει αποφασιστικά πλεονεκτήματα έναντι των θεραπείων στο σπίτι: 

  • Πολύ αποτελεσματική: Ακόμη και πεισματάρης κρούστα και λίπος αφαιρεί γρήγορα και αποτελεσματικά. 
  • Εξοικονόμηση χρόνου: Βραχύτεροι χρόνοι έκθεσης και λιγότερη μετα -επεξεργασία. 
  • Επιφανειακή -φιλική προς την επιφάνεια: Για να μην βλάψει τα υλικά, σε αντίθεση με τις επιθετικές θεραπείες στο σπίτι. 

Με το σωστό καθαριστικό και τη σωστή τεχνολογία, η σχάρα ή ο φούρνος σας θα είναι αφρώδες καθαρό σε χρόνο μηδέν και έτοιμο για χρήση για την επόμενη σεζόν! 

 

συμπέρασμα 

Ο καθαρισμός της σχάρα και των φούρνων δεν χρειάζεται να είναι κουραστική. Με την Διάρυσμα Ribofer και Grill Cleaner Η δουλειά είναι το παιχνίδι του παιδιού. Αποφύγετε τις αναποτελεσματικές θεραπείες στο σπίτι και βασίζονται σε ένα προϊόν που προσφέρει επαγγελματικά αποτελέσματα. Έτσι είστε καλά προετοιμασμένοι για τη νέα σεζόν μπάρμπεκιου! 

Λέξεις -κλειδιά:

Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευση.