Gut Vorbereitet in die Erkältungssaison
Πληροφορίες προϊόντος και ενδιαφέροντα γεγονότα

Καλά προετοιμασμένο στην κρύα περίοδο

Τα φύλλα αλλάζουν χρώμα, ένας δροσερός άνεμος φυσάει στους δρόμους και με αυτό υπάρχει χρόνος που πολλοί από εμάς φοβόμαστε: την κρύα εποχή. Χρόνος με το χρόνο την συναντάμε, μερικές φορές καλύτερα, μερικές φορές χειρότερα. Αλλά γιατί να αντιδράσετε στην τελευταία σκανδάλη όταν μπορείτε να προετοιμαστείτε τόσο καλά;

Όταν οι ημέρες γίνονται μικρότερες, παρατηρούμε συχνά πώς εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια ασθένειας στην περιοχή μας. Ένας συνάδελφος βήχας, ένα μέλος της οικογένειας φτάρνισμα, και σύντομα θα μπορούσαν επίσης να στοιχειοθετηθούν από αυτά τα ενοχλητικά συμπτώματα. Αλλά ξέρατε ότι με μια μικρή προετοιμασία και γνώση, αυτή η κρύα εποχή μπορεί να είναι πολύ πιο ανεκτή;

 

Ο κρύος χρόνος χτυπά στην πόρτα: Γιατί η προετοιμασία είναι τα πάντα!

Δεν είναι μόνο ζήτημα γνώσης, αλλά και δράσης. Αρχίζει με τη διορατικότητα ότι ο χειμώνας όχι μόνο φέρνει ζεστή και Χριστουγεννιάτικη μαγεία. Όχι, φέρνει επίσης τον κίνδυνο κρυολογήματος και γρίπης. Και ενώ τυλίγουμε σε λιπαρά σακάκια και κασκόλ, δεν πρέπει να ξεχάσουμε να προστατεύσουμε και την υγεία μας.

 

Θερμόμετρο Fieber: Ο υποτιμημένος κηδεμόνας της υγείας σας!

Ένα απλό, αλλά τόσο ισχυρό εργαλείο. Να βρεθεί σε σχεδόν κάθε νοικοκυριό, και όμως συχνά υποτιμάται. Ένα θερμόμετρο πυρετού μπορεί να είναι το πρώτο βήμα για να μάθετε αν είναι πραγματικά άρρωστοι. Μας επιτρέπει να λαμβάνουμε μέτρα εγκαίρως πριν οι κρύες απεργίες πλήρως.

Αλλά όχι κάθε θερμόμετρο πυρετού είναι το ίδιο. Υπάρχουν ψηφιακά, αναλογικά, για το στόμα, το αυτί ή το μέτωπο. Ενώ ορισμένα μοντέλα παραδίδουν σε δευτερόλεπτα, άλλα χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Αλλά αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι η αξιοπιστία. Ένα καλό θερμόμετρο πυρετού δεν πρέπει να λείπει στο περίπτερο του φαρμάκου σας. Και αν έχετε παιδιά, είναι ακόμη πιο σημαντικό να επιλέξετε ένα παιδί -φιλικό, εύκολο -to -χρήσιμο μοντέλο.

 

Απολυμαντικό: Το αόρατο σημάδι κατά των μικροβίων και των ιών!

Στον σύγχρονο κόσμο μας στον οποίο είμαστε συνεχώς εν κινήσει, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, στα γραφεία και στα καταστήματα, είμαστε συνεχώς εκτεθειμένοι σε μια ποικιλία βακτηρίων και ιών. Τα απολυμαντικά μπορούν να βοηθήσουν εδώ.

Μια μικρή σταγόνα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μια γρήγορη απολύμανση των χεριών μετά από ψώνια, αφού αγγίξετε τις λαβές της πόρτας ή τη χρήση των δημόσιων συγκοινωνιών μπορεί να βοηθήσει στην αποτροπή των μικροβίων.

Αλλά όπως και με τα θερμόμετρα πυρετού, υπάρχουν επίσης διαφορές εδώ. Ενώ ορισμένα απολυμαντικά ήταν ειδικά αναπτυγμένα για τα χέρια, άλλα προορίζονται για περιοχές. Ένα καλό απολυμαντικό χεριών πρέπει να περιέχει τουλάχιστον 60% αλκοόλ και τα χέρια δεν πρέπει να στεγνώσουν. Οι πληροφορίες προσγείωσης, από την άλλη πλευρά, είναι ιδανικές για επιφάνειες κουζίνας, λαβές πόρτας και άλλες συχνά αγγίξουν περιοχές.

 

Η γνώση είναι δύναμη: κατανοήστε τα συμπτώματα και γνωρίζετε πότε πρέπει να ενεργήσετε!

Δεν αρκεί να είστε προετοιμασμένοι. Πρέπει επίσης να ξέρετε πότε και πώς να ενεργήσετε. Μια μύτη που τρέχει θα μπορούσε απλώς να είναι μια αντίδραση στο κρύο καιρό. Αλλά σε συνδυασμό με άλλα συμπτώματα, θα μπορούσε να δείξει ένα αναπτυσσόμενο κρύο.

Είναι σημαντικό να αναγνωρίσετε τα πρώτα σημάδια ενός κρύου. Εκτός από μια τρέχουσα ή φραγμένη μύτη, κόπωση, bodyache, πονοκέφαλος, πονόλαιμος και φυσικά πυρετό μπορεί επίσης να ανήκει. Στα πρώτα σημάδια, θα πρέπει να ξεκουραστείτε, να πίνετε πολύ νερό και, εάν είναι απαραίτητο, να συμβουλευτείτε έναν γιατρό.

 

Περίληψη: Καλά εξοπλισμένο με κρυολογήματα είναι μισό!

Η κρύα εποχή μπορεί να είναι μια πρόκληση. Αλλά με τη σωστή προετοιμασία και τις απαραίτητες γνώσεις, μπορείτε να κάνετε αυτή τη φορά πολύ πιο ευχάριστη. Επενδύστε σε ένα καλό θερμόμετρο πυρετού, κρατήστε τα απολυμαντικά στο χέρι και ακούστε το σώμα σας. Με αυτά τα απλά βήματα, είναι καλά προετοιμασμένοι για να επιβιώσουν από τον κρύο χρόνο με έναν υγιή και χαρούμενο τρόπο.

Έτσι, μην αφήσετε την κρύα εποχή να εκπλαγεί. Με λίγη προσοχή και προετοιμασία, μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας και να περάσετε από το χειμώνα υγιή. Να είστε προληπτικοί και να φροντίζετε την υγεία σας!

Λέξεις -κλειδιά:

Αφήστε ένα σχόλιο

Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευση.