Viele Hände aufeinandergelegt, um Zusammenhalt und Stärke ind er Gemeinscahft zu symbolisieren
Αξίζει να γνωρίζετε

Εμπνευσμένο από τον Altruism: Η συμβολή του Altruan στην φιλανθρωπία στον τομέα της υγιεινής και της φροντίδας

Ο Διεθνής Ημέρα Φιλανθρωπίας Θα είναι κάθε χρόνο 5 Σεπτεμβρίου δεσμευμένος. Αυτή η μέρα ιδρύθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη για να ευαισθητοποιήσει τη σημασία της φιλανθρωπίας και να υπογραμμιστεί ο ρόλος των φιλανθρωπικών οργανώσεων και των ατόμων που συμμετέχουν στην κοινότητα.

    Στόχοι της Διεθνούς Ημέρας Φιλανθρωπίας

    • Προώθηση αλληλεγγύης: Η μέρα θα πρέπει να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εργάζονται για τις μειονεκτούσες κοινότητες και να δείχνουν αλληλεγγύη.
    • Καθιστό ευπαθή: Προσφέρει μια πλατφόρμα για την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις επείγουσες κοινωνικές, οικονομικές και οικολογικές προκλήσεις.
    • Προώθηση εθελοντικής εργασίας: Η βασική δραστηριότητα δεν περιλαμβάνει μόνο οικονομικές δωρεές, αλλά και εθελοντική εργασία και ανταλλαγή χρόνου και πόρων για να βοηθήσει τους άλλους.

    Δραστηριότητες και νόημα

    • Συγκέντρωση κεφαλαίων: Οι φιλανθρωπικοί οργανισμοί οργανώνουν συχνά δωρεές στις 5 Σεπτεμβρίου για την υποστήριξη έργων και προγραμμάτων.
    • Εθελοντική εργασία: Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την ημέρα για να εργαστούν οικειοθελώς στην κοινότητά τους, είτε σε κουζίνες σούπας, που εργάζονται με άστεγους είτε σε έργα προστασίας του περιβάλλοντος.
    • Αυξανόμενη επίγνωση: Οι εκστρατείες και τα γεγονότα των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης διοργανώνονται για να προωθήσουν την ευαισθητοποίηση των φιλανθρωπικών έργων και την αξία του αλτρουισμού.
    Διάφορες επιλογές φιλανθρωπίας

    Μορφές φιλανθρωπίας: Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον εαυτό σας

    Υπάρχουν πολλές μορφές φιλανθρωπίας στις οποίες μπορούν να συμμετάσχουν ενεργά τα άτομα. Αυτά κυμαίνονται από την άμεση υποστήριξη από την άποψη έως την εθελοντική εργασία και τις δωρεές. Εδώ είναι διαφορετικοί τρόποι για το πώς μπορείτε να είστε φιλανθρωπικοί ως άτομο:

    Οικονομικές δωρεές

    • Δωρεά σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς: Μπορείτε να δωρίσετε τακτικά ή μία φορά σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς που εργάζονται για κοινωνικούς, υγειονομικούς ή οικολογικούς σκοπούς. Παραδείγματα είναι οργανισμοί όπως ο Γερμανικός Ερυθρός Σταυρός, η UNICEF, η Caritas ή τα τραπέζια.
    • Υποστήριξη crowdfunding: Μπορείτε να προωθήσετε έργα μέσω πλατφορμών όπως το GoFundMe ή το Betterplace που υποστηρίζουν μη κερδοσκοπικούς ή ανθρωπιστικούς σκοπούς.

    Δωρεές σε είδος

    • Δωρεά ρούχα: Δωρίστε καλά -διαχειρισμένα ρούχα σε οργανισμούς όπως το κατάστημα ειδών ένδυσης ή οι Caritas που τους μεταφέρουν στους άπορους.
    • Δωρεές τροφίμων: Δώστε ανθεκτικά τρόφιμα σε πλάκες ή τράπεζες τροφίμων που παρέχουν στους ανθρώπους τα τρόφιμα.
    • Έπιπλα και οικιακά αγαθά: Έπιπλα δωρεάς ή οικιακά αντικείμενα σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς που βοηθούν τους ανθρώπους σε δύσκολες καταστάσεις.

    Εθελοντική εργασία

    • Υποστήριξη κοινωνικών θεσμών: Συμμετέχετε σε κουζίνες σούπας, σπίτια ηλικιωμένων, καταλύματα άστεγους ή κέντρα φροντίδας.
    • Έργα προστασίας του περιβάλλοντος: Πάρτε εκστρατείες φύτευσης δέντρων, εκστρατείες καθαρισμού σε πάρκα ή άλλες πρωτοβουλίες προστασίας του περιβάλλοντος που προστατεύουν και διατηρούν τη φύση.
    • Καταστροφή: Εγγραφείτε ως εθελοντής σε φυσικές καταστροφές ή ανθρωπιστικές κρίσεις, είτε είναι επί τόπου είτε μέσω υλικοτεχνικής υποστήριξης.

    Δωρίζω το χρόνο

    • Καθοδήγηση: Υποστήριξη ατόμων που πρέπει να κυριαρχούν επαγγελματικές ή προσωπικές προκλήσεις ενεργώντας ως μέντορας ή σύμβουλος.
    • Επισκέψεις σε ηλικιωμένους πολίτες: Επισκεφθείτε τους ηλικιωμένους σε νοσηλευτικά σπίτια που δεν έχουν οικογένεια ή φίλους για να τους αντέξουν οικονομικά και να καταπολεμήσουν τη μοναξιά.
    • Γειτονιά: Βοηθήστε τους γείτονές σας σε καθημερινές εργασίες όπως ψώνια, κηπουρική ή παιδική μέριμνα, ειδικά αν είναι περιορισμένα παλαιότερα ή υγεία.

    Δωρεά αίματος και οργάνων

    • Αιμοδοσία: Οι τακτικές δωρεές αίματος μπορούν να σώσουν ζωές. Στη Γερμανία μπορείτε να z. Β. Κάνετε τον γερμανικό Ερυθρό Σταυρό.
    • Δωρεά οργάνων: Μπορείτε να εγγραφείτε ως δωρητής οργάνων για να δώσετε σε άλλους ανθρώπους μια δεύτερη πιθανότητα ζωής σε περίπτωση θανάτου σας.

    Μοιραστείτε την εκπαίδευση και τη γνώση

    • δίνω διδασκαλία: Προσφορά δωρεάν διδασκαλίας ή εκπαιδευτικής υποστήριξης για παιδιά και εφήβους από μειονεκτούσες συνθήκες.
    • Προσφορά εργαστηρίων: Μοιραστείτε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας σε τομείς όπως η τεχνολογία, η χρηματοδότηση, οι γλώσσες ή η τέχνη για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να βελτιώσουν την κατάστασή τους.

    Υποστήριξη κοινωνικών πρωτοβουλιών

    • ακτιβισμός: Ξεκινήστε για τα ανθρώπινα δικαιώματα, την προστασία του περιβάλλοντος ή την κοινωνική δικαιοσύνη συμμετέχοντας σε εκστρατείες ή υπογράφοντας αναφορές.
    • Χρησιμοποιήστε τα κοινωνικά μέσα: Μοιραστείτε σημαντικά μηνύματα σχετικά με μη κερδοσκοπικά έργα ή προβλήματα στην κοινότητά σας για να οξύνετε τη συνείδηση ​​και να παρακινήσετε τους άλλους να εμπλακούν.

      Δημιουργική φιλανθρωπία

      • Οργανώστε εκδηλώσεις συγκέντρωσης κεφαλαίων: Οργάνωση φιλανθρωπικών εκδηλώσεων όπως αγορές ψύλλων, πωλήσεις κέικ, συναυλίες παροχών ή αθλητικά τουρνουά για τη συλλογή δωρεών για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
      • Δωρίστε τέχνη και βιοτεχνία: Δημιουργία έργων τέχνης, χειροτεχνίας ή άλλων δημιουργικών προϊόντων που μπορούν να πωληθούν υπέρ των φιλανθρωπικών οργανώσεων.

      Βιώσιμη κατανάλωση και fairtrade

      • Συνειδητά κατάστημα: Υποστήριξη εταιρειών που προσφέρουν βιώσιμα και αρκετά διαπραγματεύσιμα προϊόντα και μειώνουν την κατανάλωση περιβαλλοντικά επιβλαβή προϊόντα.
      • Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση: Δωρεά ή ανακυκλώστε παλιά αντικείμενα αντί να τα ρίξετε μακριά και να προωθήσετε τη συμπεριφορά βιώσιμης κατανάλωσης στο περιβάλλον σας.

       

      Φιλανθρωπία και αλτρουισμός σε σύγκριση
      Αυτοί οι δύο όροι είναι στενά συνδεδεμένοι και συνοδεύονται βέλτιστα ο ένας από τον άλλον. Παρ 'όλα αυτά, διαφέρουν σε ορισμένες πτυχές, οπότε και οι δύο δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται συνώνυμα. Αλλά πού ακριβώς είναι οι διαφορές;

      άποψη Φιλανθρωπία αλτρουϊσμός
      ορισμός Συγκεκριμένες ενέργειες για την υποστήριξη των αναγκών Ανιδιοτελής δράση υπέρ των άλλων, χωρίς να περιμένετε μια σκέψη
      εστία Πρακτική βοήθεια μέσω δωρεών, εθελοντικής εργασίας ή υποστήριξης Το εσωτερικό κίνητρο για να βοηθήσει τους άλλους, ανεξάρτητα από το είδος της δράσης
      Εφαρμογή Συχνά προσανατολίζεται σε ορισμένους οργανισμούς ή έργα Ευρέως αλιευμένο, μπορεί να είναι ορατό σε μικρές, καθημερινές ενέργειες
      Προσδοκία Συχνά σε συνδυασμό με ορατά αποτελέσματα ή αναγνώριση Καμία προσδοκία αναγνώρισης ή σκέψης
      κίνητρο Ενσυναίσθηση και την ανάγκη επίλυσης συγκεκριμένων προβλημάτων Μια θεμελιώδης ηθική ή ηθική αρχή
      Σχέση με οργανισμούς Υποστηρίζεται συχνά από μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και ιδρύματα Μπορεί να ασκηθεί μεμονωμένα, χωρίς θεσμικό πλαίσιο
      Κοινωνικός ρόλος Στοχεύει στην ανακούφιση οξείας κατάστασης έκτακτης ανάγκης Ευρύτερη ιδέα που περιλαμβάνει επίσης καθημερινή ανιδιοτέλεια

      Λογότυπο Altruan        

      Altruan και Altruism: Η κατευθυντήρια αρχή

      Ο αλτρουισμός σημαίνει την τοποθέτηση της ευεξίας άλλων ανθρώπων για τα δικά τους συμφέροντα. Για Αλτρουάν Ως εταιρεία, αυτή η αξία αντικατοπτρίζεται στην παροχή υψηλής ποιότητας υγιεινής και προϊόντων υγείας, τα οποία έχουν κρίσιμη σημασία για την προστασία της υγείας και της ευημερίας της κοινότητας. Αυτό εμφανίζεται σε αρκετούς τομείς:

      • Βασική δραστηριότητα ως βασική αρχή: Το Altruan μπορεί να συμβάλει στην φιλανθρωπία παρέχοντας προϊόντα υγιεινής και υγείας παρέχοντας προϊόντα σε νοσοκομεία, εγκαταστάσεις νοσηλείας ή εξωτερικών ασθενών. Αυτές οι ενέργειες βασίζονται στην αλτρουιστική αξία για να βοηθήσουν τους άλλους, ειδικά σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης ή κρίσης. Ειδικά στην ιδρυτική περίοδο 2021 κατά τη διάρκεια της Covid 19 πανδημίας, η ταχεία παροχή προστατευτικών ενδυμάτων και γρήγορων δοκιμών ήταν πολύ σημαντική τόσο για τις εγκαταστάσεις υγείας όσο και για τον γενικό πληθυσμό. Από τότε, η γκάμα των προϊόντων έχει επεκταθεί πολλές φορές για να καλύψει τις ανάγκες του τομέα της υγείας.

      • Πρόσβαση στην υγιεινή για όλους: Τα προϊόντα υγιεινής είναι απαραίτητα για την υγεία και την ευημερία, ειδικά σε περιόδους πανδημίας ή σε περιοχές στις οποίες περιορίζονται η πρόσβαση σε καθαρό νερό και επαρκή μέτρα υγιεινής. Αλτρουάν Ως χονδρέμπορος, βοηθά στη διάθεση αυτών των προϊόντων σε προσιτές τιμές, γεγονός που συμβάλλει στη δημόσια υγεία και φιλανθρωπία. Με αυτόν τον τρόπο, η Altruan μπορεί να τοποθετηθεί ως μια κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία που βλέπει την πρόσβαση σε βασικά άρθρα υγιεινής για όλους τους ανθρώπους ως μορφή φιλανθρωπίας.

      • Αυξανόμενη επίγνωση: Το Altruan μπορεί να συμβάλει στην προώθηση της υγιεινής και της υγείας στην κοινωνία, συμβάλλοντας στην πρόληψη των ασθενειών με την εκπαίδευση και τη μεταφορά της γνώσης μέσω της συμβουλευτικής λειτουργίας. 

       

      Αλτρουάν κουτί

      Ποιο είναι το κουτί νοσηλευτικής Altruan και πώς σας υποστηρίζει στη φροντίδα;

      Ο Κουτί νοσηλευτικής Altruan Είναι ένα πρακτικό και ολοκληρωμένο πακέτο εφοδιασμού αξίας 40 το μήνα€ για άτομα που εξαρτώνται από τη φροντίδα και δικαιούνται βοηθήματα νοσηλείας. Μέσα από το κουτί νοσηλευτικής, οι άνθρωποι που χρειάζονται φροντίδα και τους συγγενείς τους μπορούν να παραδοθούν στο σπίτι δωρεάν κάθε μήνα. Η υπηρεσία απευθύνεται σε όλους όσους βρίσκονται σε αναγνωρισμένο βαθμό φροντίδας (επίπεδο φροντίδας 1 έως 5) και αντιμετωπίζονται στο σπίτι. 

      Πλεονεκτήματα του κουτιού νοσηλευτικής Altruan

        • Δωρεάν παροχή νοσηλευτικών βοηθημάτων Το Altruan Pflegebox παρέχει στους ανθρώπους που χρειάζονται φροντίδα για άτομα με σημαντικό μέσο όρο νοσηλευτικής. Τα έξοδα χρεώνονται απευθείας με τα μακροπρόθεσμα ταμεία περίθαλψης, έτσι ώστε να μην χρειάζονται οικονομικά όσοι δεν έχουν ανάγκη από τη φροντίδα ούτε τους συγγενείς τους. Αυτό ανακουφίζει από τους συγγενείς φροντίδας και εξασφαλίζει ότι οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη έχουν πρόσβαση στα νοσηλευτικά βοηθήματα που χρειάζονται για να αποκτήσουν την ποιότητα ζωής τους.
        • Υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη φροντίδας Παρέχοντας βασικά νοσηλευτικά βοηθήματα όπως απολυμαντικά, ένα -γλάσο και ένθετα προστασίας από κρεβάτι, το Altruan Pflegebox συμβάλλει στην ευεξία και την υγεία των ανθρώπων που χρειάζονται φροντίδα. Η πρόσβαση σε αυτά τα προϊόντα όχι μόνο βελτιώνει την ποιότητα της περίθαλψης, αλλά επίσης βοηθά στην πρόληψη των λοιμώξεων και των ασθενειών, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό στο περιβάλλον φροντίδας στο σπίτι.
        • Ανακούφιση του νοσηλευτικού προσωπικού: Ο Altruan αναλαμβάνει τον οργανισμό και την παράδοση των νοσηλευτικών βοηθημάτων, η οποία ανακουφίζει τους συγγενείς φροντίδας. Αυτή η αλτρουιστική υποστήριξη είναι ιδιαίτερα πολύτιμη, καθώς οι φροντιστές βρίσκονται συχνά υπό υψηλή πίεση και λαμβάνουν πρακτική βοήθεια στην καθημερινή ζωή μέσω του κουτιού φροντίδας. Με τη διευκόλυνση της πρόσβασης σε νοσηλευτικά βοηθήματα, η Altruan δείχνει την εταιρεία Ενσυναίσθηση και φροντίδα Σε σύγκριση με εκείνους που φροντίζουν τους άλλους.
        • Εύκολη εφαρμογή και επεξεργασία: Η απλή και γρήγορη εφαρμογή για το κουτί φροντίδας, στο οποίο η Altruan αναλαμβάνει ολόκληρο το χειρισμό με τις μακροχρόνιες εταιρείες ασφάλισης φροντίδας, διευκολύνει τους ανθρώπους που χρειάζονται φροντίδα και τους συγγενείς τους να λαμβάνουν τα απαραίτητα βοηθήματα. Αυτή η στάση που προσανατολίζεται στην υπηρεσία δείχνει τη δέσμευση να καταστεί η καθημερινή ζωή εκείνων που χρειάζονται φροντίδα και νοσοκόμες όσο το δυνατόν πιο απλές.
        • Βελτίωση της ποιότητας ζωής Το Altruan Pflegebox συμβάλλει άμεσα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων που εξαρτώνται από τη φροντίδα. Παρέχοντας τακτικά βασικά νοσηλευτικά βοηθήματα, η προσπάθεια συντήρησης μειώνεται και δημιουργείται ένα υγιές περιβάλλον υγιεινής, το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τους ηλικιωμένους ή τους χρόνιους ασθενείς.
        • Ποιοτικά προϊόντα: Το Altruan προσφέρει βοηθήματα νοσηλευτικής υψηλής ποιότητας που αντιστοιχούν στα τρέχοντα πρότυπα υγιεινής και διευκολύνουν την καθημερινή ζωή για νοσηλευτές.

        Έτσι λειτουργεί το κουτί νοσηλευτικής Altruan:

        • Υποβάλετε την αίτηση: Η εφαρμογή του πλαισίου φροντίδας είναι online μέσω του ιστότοπου. Ο Altruan αναλαμβάνει το χειρισμό με το ταμείο νοσηλευτικής φροντίδας.

        • Επιλέξτε βοηθήματα νοσηλείας: Τα απαραίτητα βοηθήματα φροντίδας μπορούν να επιλεγούν μεμονωμένα ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου που χρειάζεται φροντίδα.

        • Δωρεάν παράδοση: Το κουτί φροντίδας παραδίδεται δωρεάν στο σπίτι σας κάθε μήνα και ο Altruan φροντίζει την έγκαιρη παράδοση των νοσηλευτικών βοηθημάτων.

          Η διεπαφή μεταξύ φιλανθρωπικού οργανισμού και επιχειρηματικού μοντέλου του Αλτρουάν βρίσκεται μέσα αλτρουιστική δράση παρέχοντας προϊόντα υγιεινής που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων και προστατεύουν την υγεία τους. Μέσα από τις δραστηριότητές του, ο Altruan βοηθά στην προώθηση της ευεξίας των ανθρώπων σε διαφορετικούς τομείς της ζωής.

          Φιλανθρωπία

          Πόσο παρόν είναι η πτυχή της φιλανθρωπίας στη Γερμανία;

          Αυξανόμενη προθυμία να δωρίσει:

          • Σύμφωνα με το Γερμανικό Συμβούλιο δωρεάς, η προθυμία να δωρίσει στη Γερμανία αυξήθηκε συνεχώς τις τελευταίες δεκαετίες. Ειδικά σε περιόδους κρίσης, όπως φυσικές καταστροφές ή ανθρωπιστικές κρίσεις, υπάρχει αυξημένη προθυμία να δωρίσει. Το 2022, οι Γερμανοί έδωσαν συνολικά περίπου 5,7 δισ. Ευρώ σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς.
          • Ειδικά στην πανδημία, η υποστήριξη για κοινωνικά και υγειονομικά έργα, όπως για νοσοκομεία ή τραπέζια, αυξημένη τροφή στους άπορους.

          Αυξημένη δέσμευση στον εθελοντισμό

          • Περίπου 31 εκατομμύρια άνθρωποι στη Γερμανία συμμετέχουν τακτικά σε μη κερδοσκοπικές περιοχές όπως ο αθλητισμός, ο πολιτισμός, οι κοινωνικές υποθέσεις και η προστασία του περιβάλλοντος. Ο εθελοντισμός είναι ένας υποστηρικτικός πυλώνας φιλανθρωπίας και γίνεται όλο και πιο σημαντική, ιδίως μέσω της γήρανσης της κοινωνίας και της ανάγκης για κοινωνικές υπηρεσίες.
          • Οι νεότερες γενιές συμμετέχουν όλο και περισσότερο στην προστασία του περιβάλλοντος και στα κλιματικά έργα, καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα και τα κινήματα για την προώθηση των αλλαγών στην κοινωνία.

          Αύξηση της ψηφιακής φιλανθρωπίας

          • Οι διαδικτυακές δωρεές και οι πλατφόρμες crowdfunding γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς. Διευκολύνουν τους ανθρώπους να υποστηρίζουν γρήγορα φιλανθρωπικά και χρηματοδοτικά έργα.
          • Οι ψηφιακές τεχνολογίες έχουν επίσης αυξήσει τη διαφάνεια των έργων δωρεάς, καθώς οι οργανισμοί μπορούν να τεκμηριώσουν τα έργα τους στο διαδίκτυο και να ακολουθήσουν δωρητές.

          Διεθνής δέσμευση

          • Οι γερμανικές φιλανθρωπικές οργανώσεις εμπλέκονται σε μεγάλο βαθμό σε παγκόσμιο επίπεδο, ειδικά σε έργα ανακούφισης, αναπτυξιακών βοηθειών και προσφύγων. Μεγάλοι οργανισμοί όπως η Γερμανική Welthungerhilfe, η Misereor και η Γερμανία συμβάλλουν σημαντικά στην παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση.
          • Η πίεση στις εταιρείες που συμμετέχουν διεθνώς σε έργα ΕΚΕ έχει επίσης αυξηθεί. Πολλές γερμανικές εταιρείες δωρίζουν σε εκπαιδευτικά, υγειονομικά ή περιβαλλοντικά έργα στις αναπτυσσόμενες και αναδυόμενες χώρες.

          Επικεντρωθείτε στη βιωσιμότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη

          • Τα τελευταία χρόνια, το επίκεντρο της φιλανθρωπίας στη Γερμανία έχει συνειδητοποιήσει όλο και περισσότερο ζητήματα όπως η κοινωνική δικαιοσύνη, η βιωσιμότητα και η προστασία του κλίματος. Οι δωρητές και οι εθελοντές επικεντρώνονται περισσότερο σε μακροπρόθεσμες λύσεις που προκαλούν βιώσιμες αλλαγές, όπως η προώθηση των εκπαιδευτικών έργων, η δημιουργία υποδομών ή η υποστήριξη έργων για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής.

          Προκλήσεις και τάσεις

          • Δημογραφική αλλαγή: Η γήρανση του πληθυσμού στη Γερμανία σημαίνει ότι περισσότεροι άνθρωποι εξαρτώνται από την υποστήριξη, ειδικά από τον τομέα της υγείας και της περίθαλψης. Ταυτόχρονα, υπάρχει αυξανόμενη ανάγκη για εθελοντές σε αυτούς τους τομείς.

          • Ενσωμάτωση και ένταξη: Με τα αυξανόμενα στοιχεία μετανάστευσης στη Γερμανία, η εστίαση είναι περισσότερο στην φιλανθρωπία στον τομέα της ολοκλήρωσης και της ένταξης. Πολλοί μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί εργάζονται για να ενσωματώσουν τους μετανάστες και τους πρόσφυγες στην κοινωνία, είτε μέσω εκπαιδευτικών έργων είτε για κοινωνική υποστήριξη.

          Ας τραβήξουμε ένα τρέχον για τον εαυτό μας Περίληψη

          Η βασική δραστηριότητα είναι πολύ περισσότερο από τις οικονομικές δωρεές - είναι μια έκφραση της ενσυναίσθησης και της ευθύνης, η οποία συμβάλλει άμεσα στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που έχουν ανάγκη. Είτε με την υποστήριξη των φιλανθρωπικών οργανώσεων, της εθελοντικής εργασίας ή της καθημερινής εξυπηρέτησης, κάθε μορφή φιλανθρωπίας βοηθά να γίνει ο κόσμος λίγο πιο δίκαιος και άνθρωπος. Ειδικά σε περιόδους κρίσεων και παγκόσμιων προκλήσεων, δείχνει πόσο σημαντική είναι η δέσμευση ατομικών και ολόκληρων κοινοτήτων να ενεργούν σε αλληλεγγύη και να κάνουν βιώσιμες αλλαγές. 

          Η συνεισφορά σας μετράει, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή φαίνεται. Με την ενεργό σας, δεν δείχνουν μόνο την ενσυναίσθηση, αλλά και συμβάλλουν σε έναν κόσμο στον οποίο η αλληλεγγύη και η εξυπηρέτηση είναι πολύ σημαντικές. Παρουσιάστε αυτή την ευκαιρία για να κάνετε τη διαφορά - γιατί μαζί μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα.

          Αφήστε ένα σχόλιο

          Σημειώστε ότι τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν από τη δημοσίευση.